Karina Degn

Indehaver

Hvor kommer du fra?
Jeg er vokset op i Aabybro, lidt uden for Blokhus. En ud af en søskendeflok på 4. Jeg bor sammen med min mand, min dreng på 4 år og vores hund Mille. En glad Yorkshire Terrier.

 

Hvordan startede det med dig og butikken?
Jeg er udlært i herretøj. Jeg besluttede mig ret tidligt for at være min egen herre og jeg åbnede en brugskunstbutik i Aalborg i 1994. Den havde jeg i 9 år. Et tilfælde bragte mig til Blokhus, og i 2010 åbnede jeg Karina Degn. Midt på Torvet.

 

Hvad er det med dig og Blokhus?
Jeg elsker stemningen. Der er mange flok på ferie, og det skaber bare en god stemning. Her er atmosfære, et brusende Vesterhav og højt til himlen. Jeg er vild med det.

 

Hvad er din første oplevelse med mode?
Jeg har altid interesseret mig for mode. Også da jeg var yngre. Jeg tabte mit hjerte til Munthe plus Simonsen, et daværende markant makkerpar i dansk mode. De var anderledes i deres udtryk, og jeg var bare vild med det. Jeg sparede sammen i månedsvis, og så ringede de altid fra butikken i Århus, når der kom nye kollektioner.

 

Hvad betyder mode for dig i dag?
Mode er en passion. Jeg kan ikke lade være med at følge med i hvad der sker . Jeg er dog meget afslappet omkring mig selv og mode. Faktisk er jeg ret anonym. I stedet er mit fokus mere på de kunder der kommer i min butik.