Følgende handelsbetingelser gælder når du handler hos karinadegn.dk. Handelsbetingelserne kan blive opdateret. Hvis du har spørgsmål til nedenstående er du meget velkommen til at kontakte os.

Betaling & Levering

Bestilling

Vores webshop er åben for bestilling 24 timer i døgnet. Når du bestiller en vare hos os modtager du en ordrebekræftelse på den mail adresse du har angivet ved bestilling.

Priser

Alle de anførte priser for vores varer, leveringsomkostninger og andre omkostninger er inklusive skatter, moms og afgifter. Alle vores priser er i danske kroner.

Betaling

Vi tager imod følgende betalingsmetoder

 • VISA/Dankort
 • VISA/elektron
 • VISA
 • MasterCard
 • Mobilepay

Når ordren er behandlet og sendt trækkes beløbet fra det oplyste kort.

Udsalg

I forbindelse med udsalg skal der påregnes længere leveringstid og vi tager i den forbindelse også forbehold for udsolgte varer. Fragtomkostninger af nedsatte varer afholdes af kunden.

Gavekort

Hos Karina Degn i Blokhus er det muligt at købe gavekort. Gavekortet er gældende 2 år fra den dato det bliver udstedt. Gavekort udstedt i butikken kan ikke bruges på webshoppen.

Levering

Vi sender din ordrer via GLS. Alle ordrer sendes forsikret  og med Track & Trace som du modtager på mail. Ved modtagelse bedes du kontrollere varens indhold. Er pakken beskadiget, når du modtager den, skal du anmelde det til GLS med det samme eller senest 2 dage efter modtagelsen og efterfølgende returnere varen til os. Vi pakker naturligvis alle varer forsvarligt ind for at mindske risiko for skade.

Hvis din ordrer er en gave sørger vi for at pakke den ind for dig. Det eneste du skal gøre er, at skrive det i ’Bemærkninger til din ordre’ ved checkout.

Hos karinadegn.dk bestræber vi os på, at alle ordrer sendes i løbet af 1-3 hverdage. I forbindelse med udsalg skal der dog påregnes længere leveringstid.

Fragt

Du har følgende muligheder for levering:

 • Levering til pakkeshop som er tættest på dig (DKK 29)
  Levering med GLS – Du vælger selv nærmeste pakkeshop. Denne levering er gratis ved køb over 499 DKK.
 • Omdeling til privat (DKK 49)
  Levering med GLS – er du ikke hjemme ved leveringen, vil du modtage en seddel, hvoraf afhentningsstedet fremgår.
 • Omdeling til erhverv (DKK 39)
  Levering med GLS
 • Hent din pakke direkte i vores butik i Blokhus (DKK 0) Ved afhentning i vores butik, er det en rigtig god ide at ringe forinden, da vores åbningstider er sæsonpræget.

Ved køb af udsalgsvarer vil der blive påkrævet en fragtpris, dog ikke hvis en udsalgsvarer bliver kombineret med nye varer i samme ordre og prisen for de nye varer overstiger kr. 499,-.

Vi leverer desværre ikke til udlandet eller til Færøerne og Grønland på nuværende tidspunkt.

Fragtfri

Alle ordre over kr. 499 sendes fragtfrit til en pakkeshop nær dig. Gælder ikke udsalgsvarer.

Fortrydelsesret

Hos karinadegn.dk refunderer og ombytter vi selvfølgelig gerne. Du har 14 dage til at returnere varen gældende fra den dag du modtager pakken.

Varen kan naturligvis kun returneres og ombyttes, hvis denne er ubrugt, i samme stand som ved modtagelsen og hvis varens originale mærkat stadig er påsat. Ved plomberede varer må plomberingen ikke være brudt. Neglelak refunderes ikke. Ønsker du at bytte en vare til en anden størrelse eller farve skal du returnere varen og lave en ny ordre via webshoppen. Når vi modtager returvaren overføres pengene til din konto. Husk at vedlægge returseddel (skal printes). Varer købt på webshoppen kan også returneres i butikken. Huske i den forbindelse at medbringe din ordrebekræftelse.

Vælger du at returnere en vare uden brug af vores returlabel skal du huske at sende pakken MED tracking. Ansvaret for pakken ligger hos kunden, indtil den returnerede vare er hos os igen. Når pakken sendes med tracking vil den altid kunne spores.

Husk altid at få en kvittering for at du har afleveret pakken. Det sikrer, at vi kan lave en erstatningssag og man kan få pengene retur fra GLS hvis pakken bliver væk under forsendelsen.

Returnering af varer med returlabel koster 39 kr.

Køb returlabel her https://return.shipmondo.com/karinadegn

Vigtigt:

 • Skotøjsæsker må ikke bruges som forsendelsesæsker, men pakkes ind ved returnering.
 • Varerne skal returneres med originale mærker mm. hvis du vil være sikker på at kunne modtage det fulde beløb retur.
 • Husk at vedlægge returseddel i returpakken.
 • Ved returnering af plomberede varer, må plomberingen ikke være brudt. Neglelak returneres ikke.

Ønsker du at returnere din vare skal du gøre følgende:

 1. Varen skal pakkes i forsvarlig emballage
 2. Sæt returlabel uden på pakken og aflever den i den nærmeste GLS-pakkeshop
 3. Husk kvittering for forsendelsen

Ønsker du at ombytte din vare skal du gøre følgende:

 1. Varen skal pakkes i forsvarlig emballage
 2. Sæt returlabel uden på pakken og aflever den i den nærmeste GLS-pakkeshop
 3. Husk kvittering
 4. Aflæg ny ordre på den vare du ønsker at ombytte til

Returvarer sendes til:

Karina Degn
Aalborgvej 16
9492 Blokhus

Alle returvarer SKAL sendes til vores fysiske butik og må IKKE sendes til en pakkeshop eller lignede.

Vi foretager tilbagebetaling hurtigst mulig efter at vi har modtaget din returpakke. Du vil modtage en mail om, at beløbet er ført tilbage.

Returnering af gaver

Har du modtaget en gave, der er købt hos karinadegn.dk og ønsker du at returnere eller ombytte den, kan du sagtens det. Du har 14 dage til at returnere varen og det foregår på samme måde som returnering og ombytning på vanlig vis. Se retningslinjerne for returnering. Husk at ordrebekræftelsen skal ilægges pakken ved returnering. 

Ved refundering af varens beløb, vil pengene altid blive overført til samme betalingsmiddel/kort, hvorfra varen er betalt. Vi refunderer dit tilgodehavende hurtigst mulig efter vi har modtaget varen. Du vil blive orienteret herom via e-mail.

Reklamation

Hos karinadegn.dk tjekker vi altid varerne inden afsendelse. Af samme grund pakker vi alt tøj ud af plastemballagen, inden vi afsender det. Der kan naturligvis være ting vi overser, så derfor er det vigtigt, at du læser afsnittet om reklamation.

Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, fejlagtig vask, manglende vedligeholdelse, eller almindeligt slid.

Ønsker du at reklamere over en vare, så kontakt os endelig på blokhus@karinadegn.dk. Medsend gerne billeder af fejlen og husk at skrive dit ordrenummer. Vi behandler derefter reklamationen og kontakter leverandøren. Vi bestræber os altid på at anskaffe en ny vare eller udbedre fejlen. Kan varen hverken ombyttes eller repareres får du selvfølgelig pengene retur.

Efter reglerne i købeloven, er der som udgangspunktet 24 måneders reklamationsret. For varer med begrænset levetid er reklamationsretten dog afkortet til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Gavekort og tilgodebevis udstedt i vores butik i Blokhus, kan desværre ikke benyttes på karinadegn.dk

Sikkerhed & persondata

Sikkerhed

Det er vigtigt, at du føler dig sikker når handler hos os. Dine kreditkortoplysningerne overføres i krypteret form med SSL (Secure Sockets Layer). Det er altså kun NETS, der kan læse din data. Derudover benytter vi ePay som betalingsgateway, der er certificeret efter PCI-standarden.

Persondata

Hvis du ønsker at handle hos www.karinadegn.dk skal du oplyse os om følgende:

 • Navn
 • Adresse
 • Mailadresse

Vi behandler alt vores data fortrolig og vi videregiver kun dine oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og mailadresse) til GLS i forbindelse med forsendelse.

Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt. Disse data gemmes i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.

Jf. reglerne i Persondataloven har du rettigheder til at kontakte karinadegn.dk og få indsigt i hvilke oplysninger der er registreret om dig. I den forbindelse kan du rette henvendelse til blokhus@karinadegn.dk.